Najtańsze rozrządy, hamulce, filtry, Motul, Millers, LM!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lysaszi Zobacz wpisWitam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem forum.
Proszę o ofertę kompletu tarcze + klocki przód + tył. Poszukiwani producenci TRW, Brembo, Ferodo lub inny dobry w rozsądnej cenie.
Auto Skoda Octavia 2 FL, 2009, 1.6mpi, kombi.
Podeślij prosze nr VIN auta na PW i przygotujemy oferte.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaronimo Zobacz wpisWitam proszę o cenę kompletnego zestawu sprzęgła z kołem dwumasowym do Octavii 2 FL 1,9 TDI kod silnika BXE
Aktualnie mamy ten zestaw z LUKa w promocji za 1300zl
Komentarz
-
-
Witam
Gdyby ktoś miał ochote na tarcze tuningowe z oferty Rotingera to mamy je dostepne we wszystkich wzorach w bardzo przystepnych cenach.
Zapraszamy do składania zapytań o wyceny.
Info o tarczach:
disk brakes Rotinger brakecenter.rotinger.com buy online ROTINGER offers the broadest range of tuning brake discs on the market. ROTINGER tuning brake discs – as the only ones in this price class – are available in seven paragons. Their asset – apart from perfect physical parameters – is the extremely attractive design, attracting all tuning fans. […]
tunung_news.jpg
Wzory tarcz tuningowych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Milord Zobacz wpisCzy mógłbym prosić o wycenę hamulcy TRW (tarcze + klocki).
Przód pod 312mm, tył seria.
Octavia 1.4TSi FL 2017.
Do tego olej jakiś polecany? Do tej pory używałem Motula.
Niezbedny bedzie nr VIN auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elemenateur Zobacz wpis
Niezbedny bedzie nr VIN auta.
Rafał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Milord Zobacz wpisHej, TMBAC7NE9J0088363. Dzięki!
tarcze przod 312mm - 2x174zl
klocki przod - 145zl kpl
tarcze tył - 2x86zl
klocki tył - 64zl kpl
olej np
Motul Specific 504/507 5w30 5L - 159zl
Motul X-Max 0w40 5L - 165zl
Komentarz
-
-
Cześć,
proszę o ceny kpl filtrów do Volvo V50 2009r 2.0d 100kW
(paliwa, powietrza, oleju, kabinowy). I jaki olej byś polecał do tego? Ten sam silnik co Ford i Citroen/Peugeot.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sciro Zobacz wpisCześć, proszę o cenę filtry wszystkie łącznie z paliwowym i olej Liquid Miły 5w-30 4600 top tec. Octavia 1.8 T 180koni 2003r. Pozdrawiam
kpl filtrow Mann/Knecht + kabina weglowa z Filtrona - 113zl
i 5L oleju - 210zl
Komentarz
-
-
Mogę poznać ceny na poniższych produktów, czy są takie jak na stronie sklepu, czy można liczyć na jakiś upust:
Specific 504.00 - 507.00 5W30 5L
ENGINE FLUSH LM2640
Zmywacz Textar 500ml
Febi Koncentrat G12+ 1,5L, fioletowy
Bosch Aerotwin 600 mm + 475 mm
C14130 - Filtr powietrza
W719/30 - Filtr oleju
CUK2939 - Filtr kabinowy
WK69/2 - Filtr paliwa
oraz koszt wysyłki
Komentarz
-
-
Gość
Golf 5 plus 2.0 TDI BMM - vin WVWZZZ1KZ8W505024 , odma występuje razem z pokrywą czy można zakupić samą membranę.
Dzwoniłem do ASO mówią że występuje tylko z pokrywą a cena zabija 809 zł
Komentarz
Komentarz